výsledky

sezóna 2007/2008
Memoriál P. Buchty

25. 08. 2007 - Okruh
soupeřSokolnice
skóre8:2
sestavaKlusáček J., Lajdorf M., Machálek J., Máša P., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciKlusáček J. (3), Lajdorf M. (2), Máša P. (3)
muž zápasuMáša P.

Soupeř unavený dvěma zápasy bez možnosti střídat a demotivovaný nemožností postupu hrál bez zjevného nasazení. Přesto je vysoké vítězství příjemným zakončením turnaje a jen branková konstrukce a řada výtečných zákroků soupeřova gólmana byly důvodem proč skóre nenarostlo do dvouciferné podoby. I bez přítomnosti kapitána Lesenského a hráčů Knoppa a Chaloupky si tak tým znovu dokázal, že ofenzivní síla je na vzestupu.

25. 08. 2007 - Okruh
soupeřSenior
skóre3:0
sestavaKlusáček J., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (3)
kartyLesenský P. (ŽK)
muž zápasuLesenský P.

V zápase, který byl velmi pikantní zejména pro brankáře Zlatohlávka znajícího řadu protihráčů byl hlavní ikonou jednoznačně kapitán Lesenský. Vstřelil svoji 400. branku v dresu Raz Náraz a zároveň se blýskl hattrickem ! Dostal také žlutou kartu za faul připomínající zápas juda a nakonec mohl být i rád, že neviděl kartu červenou za svůj „brankářský zákrok” ze kterého rezultoval i pokutový kop. Ten však zneškodnil bravurně chytající brankář Zlatohlávek, který si toto své čisté konto opravdu „odpracoval”

25. 08. 2007 - Okruh
soupeřDGB
skóre3:5
sestavaKlusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciMáša P. (3)
muž zápasuMáša P.

Divoký zápas ve kterém se oba týmy nechaly strhnout k bezhlavé hře bez zajištění obrany. V našich řadách se chyb nakupilo více a i s přispěním hráče Knoppa, který si dal vlastní gól jsme tak prohráli o dvě branky když nás při závěrečné snaze o vyrovnání soupeř potrestal z brejku. Famózní výkon předvedl hráč Máša, který sám dokázal 3x vyrovnat, ani to však nakonec k zisku bodů nevedlo.

25. 08. 2007 - Okruh
soupeřIngstav
skóre0:1
sestavaKlusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Machálek J., Máša P., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
muž zápasuZlatohlávek D.

V bojovném utkání si dobře zachytal brankář Zlatohlávek, který se opět dostává do kvalitní formy a je tak oporou kterou tým potřebuje. Lepší a techničtější soupeř měl po celý zápas navrch a jednu ze svých šancí nakonec i proměnil. Škoda jen velké příležitosti Vejlupka, měli jsme blízko i k bodu.