výsledky

sezóna 2009/2010
BB Press Cup 2009

09. 08. 2009 - Řečkovice - Novoměstská
soupeřOrel Řečkovice
skóre0:2
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Machálek J., Zlatohlávek D.
muž zápasuZlatohlávek D.

Na dnešní čtvrtfinálové utkání vůbec nedorazila trojice hráčů Máša, Trenz a Vejlupek, kteří se „zapomněli na Vranovské přehradě ”. Navíc nehrál ani zraněný Lesenský a tak jsme do zápasu o postup mezi nejlepších 6 týmů nastupovali jako jasní outsideři. Neměli jsme totiž nikoho na střídání a to ve velmi parném počasí dávalo tušit výsledek utkání. Zbylých pět statečných však dlouho odolávalo atakům soupeře a do velmi slibné šance se dokonce dral Lajdorf, bohužel si míč ve vyložené pozici ukopl. Ve druhé půli už týmu viditelně docházely síly a navíc jsme smolně inkasovali, když si míč do vlastní sítě tečoval obránce Machálek. Jediné dvě vážnější šance na vyrovnání jsme nevyužili, když nejprve Lajdorf po ideálním pasu Knoppa přehodil vyběhnutého soupeřova brankáře bohužel i s brankou a další střílený Knoppův centr pak obránci soupeře tečovali jen těsně mimo vlastní branku. Nakonec jsme v závěru inkasovali ještě druhý zásah a rozloučili se tak s turnajem porážkou 0:2. Co mrzí nejvíce, je skutečnost, že tento soupeř by nám, pokud bychom byli v plné sestavě zřejmě nedělal větší problémy.

08. 08. 2009 - Řečkovice - Novoměstská
soupeřKobas
skóre3:1
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Trenz T., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (2), Trenz T. (1)
muž zápasuTrenz T.
fanoušciChaloupková H.

Osmifinálové utkán s opět kvalitním soupeřem jsme zase zvládli na výbornou. Výborný výkon brankáře Zlatohlávka, solidní obrana a v útoku Lesenský, to vše slavilo úspěch. A když soupeř snížil a zdálo, že by mohl náš tým pozlobit. Předvedl tým po ose Lajdorf-Máša-Trenz ukázkový brejk na jehož konci náš benjamínek nezaváhal a vstřelil svoji první branku v dresu Raz Náraz ! Bude tak pochopitelně muset přispět do klubové kasy a oslavit ji s mužstvem. Bohužel se ale v tomto zápase zranil šutér Lesenský, který si k dlouhodobějším problémům s třísly připojil i zranění zad. Je tedy otázkou zda nebude týmu chybět na příštím turnaji v Líšni.

08. 08. 2009 - Řečkovice - Novoměstská
soupeřŘečkovice All Stars
skóre2:3
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Trenz T., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciLajdorf M. (1), Lesenský P. (1)
kartyMáša P. (ČK)
muž zápasuKnopp R.
fanoušciChaloupková H.

Souboj o první místo v tabulce s velmi silným soupeřem jsme nevídaným způsobem odehráli zejména v prvním poločase. Po ukázkové u našeho týmu málo vídané kombinaci po ose Trenz-Lajdorf-Knopp-Lajdorf otevřel posledně jmenovaný účet utkání a když potom přidal Lesenský druhou branku vypadalo to vesele. Pak jsme však hloupou chybou umožnili soupeři snížit a tím ho dostat zpět do utkání. Po brance na 2:2 jsme pro vítězství v tabulce potřebovali vyhrát a tak jsme zkusili hru bez brankáře. Tuto snahu však hloupou chybou a následným faulem za cenu červené karty zmařil hráč Máša hrající „falešného golmana”. Ve snaze vstřelit vítěznou branku zůstal vepředu i hráč Lesenský a soupeř tak oslabení využil když vstřelil vítěznou branku 10 vteřin před koncem zápasu. Postupujeme tedy z druhého místa !

08. 08. 2009 - Řečkovice - Novoměstská
soupeřBB Press B
skóre2:0
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Trenz T., Vejlupek L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (2)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciChaloupková H.

Zápas jsme velmi slušně zvládli herně a po tradičně kvalitním výkonu v útoku v podání hráče Lesenského i po zásluze zvítězili.