výsledky

sezóna 2009/2010
Red Devils Cup 2010

11. 04. 2010 - Janouškova
soupeřWest Žab
skóre3:2
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J.
střelciKnopp R. (1), Lesenský P. (2)
muž zápasuChaloupka T., Knopp R., Lajdor
fanoušciVeselá A.

Hned po namáhavém souboji s týmem Žabinských Vlků jsme museli nastoupit proti týmu West Žab. Brno, který nás porazil 1:0 už v základní skupině. Soupeř, který měl na střídání hned 6 hráčů domluvil u rozhodčího, že jim víc vyhovuje nehrát jen 1x20min. jako všechny předchozí zápasy na turnaji, ale raději 2x15min. To jsme my zjistili až v průběhu zápasu a rozhodně nám to nepřidalo. Dali jsme ale do hry srdce a rozhodli se, že ukážeme jak hraje Raz Náraz. Neskutečným způsobem jsme běhavého, technického a mnohem početnějšího soupeře dokázali ubránit a vstřelit i dvě pohledné branky. Skóre jsme tak ještě osm minut před koncem drželi na stavu 2:2. Pak se při jednom z povedených brejků dostal k míči Lesenský, navázal na sebe dva protihráče a patou posunul na volného Knoppa, který střelou mezi nohy soupeřova gólmana vstřelil naši třetí branku! Závěrečnou hru s brankářem v poli i drtivý tlak soupeře jsme dokázali s vypětím všech sil ubránit a po posledním hvizdu rozhodčího tak mohla propuknout upřímná radost ze zisku dalšího cenného poháru !!!

11. 04. 2010 - Janouškova
soupeřŽabinští Vlci B
skóre2:4
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J.
střelciChaloupka T. (1), Lesenský P. (1)
muž zápasuChaloupka T.
fanoušciVeselá A.

V semifinále jsme nastoupili proti B-týmu Žabinských Vlků, jednalo se tedy o derby slavných mančaftů. Hned v úvodu předvedl hráč Chaloupka jak vypadá správný srdcař, když i po prudkém nastřelení svých choulostivých míst přesto pokračoval a vstřelil úvodní branku zápasu. Soupeř ihned vyrukoval s hrou v pěti a obléhání naší branky korunoval výstavní vyrovnávací brankou. Asi pět minut před koncem vystihl hráč Lesenský chybnou rozehrávku soupeře a samostatný únik proti brankáři Žabinských Vlků bezpečně proměnil. Bylo o to pikantnější, že se jednalo o jubilejní 600.branku tohoto fenomenálního šutéra!! Soupeř však znovu zahrál v pěti i s brankářem v poli a znovu úspěšně, když po pár minutách obléhání dalším ukázkovým bodlem vymetl jeden z hráčů soupeře šibenici. Potom jsme bohužel propadli při jedné ze standartek a z ojedinělého brejku nás protivník zle potrestal. V samotném závěru se při zoufalé snaze o vyrovnání navíc míče zmocnil brankář Žabinských Vlků a výhozem našel místo kde operoval historicky nejlepší střelec Vlků „Baža”, který zkušeně míč jen mírně lízl což stačilo k jeho cestě do naší opuštěné branky. Tím bylo o osudu utkání rozhodnuto a my se tak mohli chystat jen na boj o třetí místo.

11. 04. 2010 - Janouškova
soupeřRed Devils
skóre3:0
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J.
střelciKnopp R. (1), Lesenský P. (2)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciVeselá A.

Na dnešní zápasy play off nedorazili gólman Zlatohlávek ani hráč Máša a tak zůstala jen pětice věrných zakladatelů Machálek, Lesenský, Lajdorf, Knopp a Chaloupka. Dali jsme ale do hry srdce a v zápase s týmem pořadatelů dokonale využili drtivý nástup, kdy jsme už po dvou minutách vedli 2:0. Pak už jsme si pozornou hrou v obraně skóre hlídali až do závěru, kdy na 3:0 těsně před koncem pečetil Lesenský. Postoupili jsme tak do semifinále mezi nejlepší čtyři týmy turnaje !!

10. 04. 2010 - Janouškova
soupeřASK
skóre0:2
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Zlatohlávek D.
muž zápasuMachálek J.

Dalo by se říct RN klasika. V zápase s nejhorším týmem v tabulce, kterému jsme se pro vysoký věk hráčů a skóre 0:8 smáli nám stačila k jasnému postupu remíza. Na hřišti jsme nejprve totálně „zazdili” tři slibné šance, kdy nedáme branku ani z akce tří na gólmana, no a potom jsme z ojedinělého protiútoku inkasovali. Soupeř skvěle bránil a hrál na čas, my jsme nedokázali vůbec nic vymyslet. Když se neujaly ani pološance v závěrečném polonáporu, dorazil nás soupeř z dalšího protiútoku někoik vteřin před koncem další brankou. Tu vstřelil hráč výrazně připomínající otce našeho kapitána Machálka. Měli jsme ale nakonec štěstí a jako nejlepší tým ze 3. míst jsme také postoupili do play off !

10. 04. 2010 - Janouškova
soupeřAdom
skóre6:4
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Zlatohlávek D.
střelciChaloupka T. (2), Knopp R. (1), Lesenský P. (2), Máša P. (1)
muž zápasuChaloupka T., Lesenský P.

V utkání se slabým soupeřem jsme dokázali dát spoustu krásných a kombinačně připravených branek. Zároveň jsme ale uměli zazdít i neskutečné tutovky, zejména Knoppova tyč z metru před prázdnou brankou byla přímo „skvostná”. Hráč Knopp si to však vynahradil protože v utkání přece jen skóroval a vstřelil tak svůj jubilejní 100. gól v dresu Raz Náraz, čímž vstoupil do klubu ligových kanonýrů !! V obraně jsme hořeli strašným způsobem a když pustil i gólman Zlatohlávek dvě celkem laciné branky, nakonec jsme byli rádi, že jsme vítězství udrželi.

10. 04. 2010 - Janouškova
soupeřWest Žab
skóre0:1
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Máša P., Zlatohlávek D.
muž zápasuZlatohlávek D.

Za neskutečné zimy jsme hned od 8h ráno nastoupili k tomuto turnaji, který slouží jako generálka před zahájením ligy. První zápas byl katastrofální a diváci se mohli sázet kdo hraje hůř jestli my nebo soupeř. Ten však na rozdíl od nás dokázal občas i zakombinovat a po jedné vydařené akci i skórovat. Protože to byl jediný gól v utkání urval tak všechny tři body.