výsledky

sezóna 2014/2015
2.A Brněnská třída

20. 06. 2015 - Jundrov
soupeřTempo
skóre3:2
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Zlatohlávek D.
střelciKnopp R. (2), Lesenský P. (1)
muž zápasuKnopp R., Zlatohlávek D.
fanoušciChaloupka S., Chaloupková A., Chaloupková H., Lajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Machálek M., Machálková K.

Jako už několikrát v historii opět standardní sestava ošlehaná za roky spoustou náročných zápasů vydolovala bez možnosti střídat velmi cenné vítězství !! K výbornému výkonu celého týmu přispěli zejména velmi jistými zákroky oplývající Zlatohlávek a také v útoku smrtící Knopp, který při troše štěstí mohl dosáhnout i na hattrick. Soupeř sice v závěru snížil na 2:3 a hrál i power play, nicméně na faktu, že 2.třídu zakončíme vítězným utkáním už nedokázal nic změnit. I přes velmi slabé výsledky způsobené nedostatečným kádrem a často nemožností pořádně střídat jsme opět dokázali získat několik unikátních výsledků ! S pouhými 2 žlutými kartami jsme jednoznačně nejslušnější tým soutěže ! A naprosto nevídaný kousek se podařil našemu střelci Lesenskému, který víc než polovinu zápasů protrpěl s nataženým tříslem, takže nemohl pořádně kličkovat ani střílet. I přesto se mu ale podařilo vstřelením 43 branek ve 30 utkáních s přehledem ovládnout tabulku střelců 2.A třídy !!!! To je naprosto neskutečný a památný výkon, který můžeme jen a jen obdivovat !!!

20. 06. 2015 - Jundrov
soupeřChlup. pozůstalí
skóre1:6
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Zlatohlávek D.
střelciChaloupka T. (1)
muž zápasuChaloupka T.
fanoušciChaloupka S., Chaloupková A., Chaloupková H., Lajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K.

Poslední zápasy ve 2.třídě jsme dohrávali symbolicky pouze s pěti statečnými a tradičně to byla kostra týmu složená ze známých jmen (Zlatohlávek, Lajdorf, Knopp, Chaloupka a Lesenský), chyběl pouze zraněný Machálek. Bojovali jsme, ale nedokázali své šance dotáhnout do konce a tak nakonec jedinou trefu zaznamenal agilní a s chutí hrající Chaloupka. Ten byl také po zásluze vyhlášen nejlepším hráčem tohoto utkání v dresu RN.

13. 06. 2015 - Jundrov
soupeřFlamengo B
skóre0:7
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Moravec  L., Zlatohlávek D.
muž zápasuMoravec L.
fanoušciChaloupka S., Chaloupková A., Chaloupková H., Lajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Veselá A.

I ve druhém utkání jsme nejdříve zkoušeli bojovat, ale nejen díky vedru nám síly ubývaly opravdu rapidně rychle. V prvním poločase jsme prohrávali sice jen 0:2, to ovšem způsobila jen neskutečná nemohoucnost soupeře, který zazdil snad čtyři tutovky často i před prázdnou brankou. Na naší straně zase brankovou konstrukci opět rozezvučel Lesenský, kterému dnes prostě nebylo souzeno dát gól. Ani další pokusy a šance neslavily úspěch a tak soupeř odskočil až na 0:4. Potom jsme odešli fyzicky, psychicky i herně a vpodstatě jen čekali na závěrečný hvizd. Výsledné skóre je tak pro nás ještě milosrdné, kdyby soupeř proměnil všechny své šance mohli jsme odejít s mnnohem větším výpraskem.

13. 06. 2015 - Jundrov
soupeřEdesseg
skóre2:5
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Moravec  L., Zlatohlávek D.
střelciMoravec  L. (2)
muž zápasuMoravec  L.
fanoušciChaloupka S., Chaloupková A., Chaloupková H., Lajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Veselá A.

Opět v úmorném vedru tentokrát alespoň se dvěma na střídání jsme nastoupili k dalším zápasům. První zápas proti týmu Edesseg jsme docela dlouho drželi krok, zejména díky Moravcovi, který vstřelil hned dvě branky. Bohužel dnes velmi smolný den měl náš šutér Lesenský který nastřelil hned dvě tyčky, ale síť tentokrát nerozvlnil. V závěru pak soupeř dvěma rychlými góly odskočil až na 2:5 z našeho pohledu a konec utkání už si zkušeně pohlídal.Velké jubileum slavil hráč Knopp, který nastoupil ke svému již 700. utkání v dresu Raz Náraz !

06. 06. 2015 - Jundrov
soupeřAtraps B
skóre0:4
sestavaKlusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Moravec  L., Rakovský L., Vejlupek L.
muž zápasuKlusáček J., Knopp R., Rakovský L.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Druhý zápas jsme museli zahájit hned po skončení prvního a to už jsme fyzicky opravdu nestačili. Tým Atrapsu B měl navíc hned 4 lidi na střídačce, takže nás od začátku dost přehrával. Nás navíc v šancích vychytával brankář soupeře. Snažili jsme se a měli možnosti zkorigovat výsledek, nakonec ale padaly góly jen do naší sítě a výsledek 0:4 je tak zaslouženým obrazem fyzických sil na hřišti. Z dnešního futsalového pekla jsme ale vyválčili cenné tři body a za to patří všem dnešním hrdinům velké uznání.

06. 06. 2015 - Jundrov
soupeřUnited
skóre2:1
sestavaKlusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Machálek J., Moravec  L., Rakovský L.
střelciKlusáček J. (1), Rakovský L. (1)
kartyKnopp R. (ŽK)
muž zápasuKlusáček J., Machálek J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Zápas v takřka nelidských podmínkách se odehrával za teploty 30°C ve stínu, na hřišti tak mohlo být pocitově možná i 35°C. Navíc jsme hráli jen s jedním hráčem na střídání. Naštěstí pro nás soupeř neměl na střídání dokonce nikoho a tak se jednalo o celkem vyrovnané utkání. Dnes velmi technická sestava na naší straně se projevila v neobvykle velkém držení míče a dobré mezihře ze které plynuly zajímavé šance. Na soupeřovu úvodní trefu dokázal odpovědět důrazný Rakovský a potom se krásnou individuální akcí a výstavním gólem blýskl Klusáček. Na obou stranách pak úřadovali hlavně gólmani a tak jsme na pokraji sil uhájili cenné a nečekané tři body

30. 05. 2015 - Řečkovice
soupeřJehnice B
skóre1:13
sestavaLajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (1)
muž zápasuLesenský P., Rakovský L.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K.

Druhý zápas s technickým týmem Jehnic byl naprosto jasně rozhodnutý už po 10 minutách, kdy jsme prohrávali 0:5. Soupeř pak jen přidával další a další branky a my jsme odešli jak fyzicky tak i psychicky, když řada branek byla pro naše protivníky až příliš snadná. Podařilo se nám tak vytvořit nový nelichotivý rekord, kterým je poprvé v historii týmu prohra o 12 branek.

30. 05. 2015 - Řečkovice
soupeřOrel Řečkovice B
skóre3:6
sestavaLajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciLajdorf M. (1), Lesenský P. (2)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M.

První zápas proti místnímu Orlu jsme byli horším soupeřem a bojovali i sami se sebou díky faktu jednoho muže na střídání a otupené útočné síly v podobě Lesenského hrajícího s velkým sebezapřením a zraněným tříslem. I tak jsme ale dokázali vstřelit tři branky a nastřelit další dvě tyčky. Nejkrásnější gól předvedla dvojice Machálek Lesenský, která při přímém kopu vyšachovala na tři doteky všechny hráče soupeře včetně brankáře.

23. 05. 2015 - Jundrov
soupeřJuve
skóre5:8
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J.
střelciChaloupka T. (1), Klusáček J. (1), Lajdorf M. (1), Lesenský P. (2)
muž zápasuMachálek J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Machálek M., Machálková K.

Souboj s prvním týmem tabulky se překvapivě proměnil ve střelecké závody. Jednak nás držel ve hře opět skvělý Machálek, jednak si soupeř opravdu nedělal velké starosti s bráněním. Ještě 8 minut před koncem jsme tak drželi stav 4:5. V divoké koncovce jsme ale narozdíl od soupeře nedokázali proměnit ani vyložené šance když dvakrát těsně vedle doráželi Lesenský i Klusáček. Odcházíme tak poraženi, ale celkový dojem je výrazně jiný než u prvního dnešního zápasu.

23. 05. 2015 - Jundrov
soupeřAgora
skóre1:3
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J.
střelciKlusáček J. (1)
muž zápasuMachálek J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M.

Zápas, který oba týmy odehrály spíše ve vlažném tempu se nám vůbec nepovedl. Přestože nás fantastickými zákroky dlouhou dobu držel ve hře brankář Machálek, nedokázali jsme z toho nic získat. Zkažené i naprosto jednoduché přihrávky, téměř žádný pohyb a nakonec i dobře pokrytý šutér Langoš, který doplácel na svou osamocenost vůči zadákům soupeře a nedokázal se tak prosadit. Naši jedinou trefu tak po individuální akci zaznamenal Klusáček.

03. 05. 2015 - Řečkovice
soupeřŘečkovice
skóre3:1
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J.
střelciKnopp R. (1), Lesenský P. (2)
muž zápasuLajdorf M., Machálek J.
fanoušciChaloupka Š., Chaloupková A., Chaloupková H., Lajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Veselá A.

Do druhého zápasu jsme nastupovali po zranění Vejlupka bez možnosti střídat v tradiční sestavě „pěti statečných” S nasazením všech sil jsme ale překvapivě dokázali udržet se soupeřem krok a dokonce mu zle zatápět v obraně. Činili se zejména Lesenský s Knoppem. Výsledkem je tak neuvěřitelná výhra v poměru 3:1 ke které stejně jako ke statečnému výkonu kromě soupeře gratulovali i ostatní týmy sledující zápas.

03. 05. 2015 - Řečkovice
soupeřM2 Shoes
skóre2:4
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Vejlupek L.
střelciLesenský P. (2)
muž zápasuLesenský P., Machálek J.
fanoušciVeselá A.

Na zápas proti 2.týmu tabulky jsme dorazili pouze s jedním mužem na střídání a v prvním poločase bylo jasně znát, kdo je lepším týmem. Nebýt skvělého Machálka a dobře postavené brankové konstrukce mohli jsme dostat nejméně o 3 branky více. Ve druhém poločase se nám ale díky Lesenskému podařilo snížit až na stav 2:3 a překvapivě jsme se hnali za vítězstvím. Soupeř se bránil našemu náporu a nakonec využil svůj brejk do otevřené obrany. V zápase, kde byl blízko bod jsme tak nakonec odešli s prázdnou. Velkou kaňkou je obnovené zranění kolene hráče Vejlupka, který hrál s velkou chutí a radostí.

18. 04. 2015 - Řečkovice
soupeřTropa
skóre2:6
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciKnopp R. (2)
muž zápasuKnopp R.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lempera D., Lemperová  D., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Veselá A.

Také druhý dnešní soupeř byl jednoznačně hratelným týmem, ani tentokrát jsme ale nedokázali porazit vlastní nemohoucnost. Řadu nadějných šancí jsme nedotáhli už v jejich zárodku a naopak v obraně zase nechali soupeře několikrát dorážet vlastní střely. Týmu nějak chybí náboj a chuť a kromě Lesenského a Knoppa dnes všichni zapadli do velmi šedého podprůměru. Zřejmě už pomalu ale jistě míříme do třetí třídy.

18. 04. 2015 - Řečkovice
soupeřKobas
skóre3:6
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (3)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lempera D., Lemperová  D., Veselá A.

Zápas s hratelným soupeřem jsme nezvládli hlavně ve druhém poločase. Přestože těžce bojuje se zraněním a chyběla mu tradiční lehkost i tak se hned třikrát dokázal prosadit fenomén Lesenský, zbytek týmu ho ale pohříchu vůbec nepodpořil. Laciné branky a neschopnost alespoň chvíli podržet balon daly zápasu ve druhém poločase bohužel pro nás jasný průběh.

11. 04. 2015 - Řečkovice
soupeřMadrid
skóre3:9
sestavaLajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (3)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenský K., Rakovská B., Rakovská T., Veselá A.

První jarní zápas jsme dostali velmi silného soupeře, navíc jsme dorazili pouze s jedním hráčem na střídání. První poločas jsme srdnatě bojovali a díky Lesenského hattricku drželi slušné skóre 3:4. Potom ale soupeř zabral a využil své velmi dobře zvládnuté zbraně v podobě power play ve které exceloval jejich gólman - autor hned tří branek v naší síti. Nakonec jsme tak odešli s vysokým přídělem. I když se už zřejmě vidíme ve 3.třídě, odstup na postupové příčky ještě není tak veliký takže ještě můžeme na jaře zabojovat !

08. 11. 2014 - Jundrov
soupeřUnited
skóre5:4
sestava?? L., Chaloupka T., Gellner T., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciKnopp R. (1), Lesenský P. (4)
kartyLesenský P. (ŽK)
muž zápasuLesenský P., Zlatohlávek D.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská M., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Poslední zápas podzimu jsme bojovali jako lvi. Na vedení 2:0, 3:1 a 4:2 dokázal soupeř reagovat a srovnal na 4:4. O zisku všech tří bodů tak rozhodla krásná trefa Lesenského ze závěru utkání.

08. 11. 2014 - Jundrov
soupeřMadrid
skóre0:8
sestava?? L., Chaloupka T., Gellner T., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Rakovský L., Zlatohlávek D.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská M., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Výborná první půle bez branek kdy jsme úspěšně bránili nápor soupeře. Výborná defenzíva v čele se skvěle hrajícím Lajdorfem ale nakonec nebyla nic platná. Ztráta koncentrace a 5 branek během 3 minut druhé půle nás úplně rozložily a frustrace se projevila v křečovitém závěru.

07. 11. 2014 - Jundrov
soupeřFC Atraps B
skóre1:6
sestava?? L., Chaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (1)
fanoušciVeselá A.

Notně posílený tým soupeře nám od začátku dělal potíže. Bojovali jsme statečně až do stavu 1:3 pak ale propadly velmi laciné branky a utkání už se jen dohrávalo. Nejvěrnější fanoušek Alena dnes navštívila už 250. utkání !

01. 11. 2014 - Jundrov
soupeřChlup. pozůstalí
skóre0:4
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
muž zápasuKlusáček J., Knopp R., Lesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Veselá A.

Ve druhém utkání byl tým hned po pár minutách oslaben, když s nataženým stehenním svalem musel odstoupit Lajdorf. Soupeř vyčkával a vždy jednou za čas vyrazil do útoku a trestal. Snažili jsme se reagovat a trojice Lesenský, Knopp, Klusáček dokonce i změnila styl hry na kombinační futsal. Nic však neslavilo úspěch a z tohoto bojovného utkání tak po zásluze odcházíme bez jediného bodu.

01. 11. 2014 - Jundrov
soupeřTempo
skóre5:5
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciChaloupka T. (1), Knopp R. (1), Lesenský P. (3)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Veselá A.

Vynikající vstup do zápasu, vedení 2:0 a další tři neproměněné tutovky. To nás posléze mrzelo, když se soupeř otřepal z počátečního šoku a otočil zápas až na skóre 3:5 v náš neprospěch. Dnes fantastický Lesenský však svými průniky, přesným zakončením a krásnými pasy na spoluhráče dokázal tým dovést k vyrovnání. Mohl dokonce zařídit i výhru své sólo na brankáře však pár vteřin před koncem bohužel neproměnil. I tak jsme ale vybojovali cenný bod a Lesenský byl naprosto jasně vyhlášen mužem zápasu.

25. 10. 2014 - Jundrov
soupeřEdesseg
skóre2:3
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciKnopp R. (1), Lesenský P. (1)
muž zápasuKnopp R.
fanoušciLesenská M., Veselá A.

V zápase proti velmi technickému a šikovnému týmu Edesseg jsme se hned po pár vteřinách ujali díky Lesenskému vedení. Soupeře při našich šancích držel naprosto neuvěřitelnými zákroky jejich gólman, který zabránil nejméně 5-6 jasným příležitostem ke vstřelení další branky. Do vedení 2:1 nás opět dostal pohotový Knopp, který si naběhl k tyči a dorazil Lesenského vyražený pokus. Potom jsme ale předvedli neskutečnou hrubku v obraně, kdy na dva obránce byli tři volní hráči a rázem bylo 2:2. Potom si bohužel vybral slabší chvilku Zlatohlávek a střelu míříci do středu brány si srazil do sítě. Zápas který jsme měli jasně vyhrál tak získal velmi hořkou pachuť. V tomto utkání nastoupil jeden ze základních členů sestavy Lajdorf ke svému již 700. utkání v dresu Raz Náraz !

25. 10. 2014 - Jundrov
soupeřFlamengo B
skóre2:4
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (2)
muž zápasuKlusáček J.
fanoušciLesenská M., Veselá A.

S technickým soupeřem jsme dlouho drželi krok a celý zápas si prohráli sami hloupou pětiminutovkou, kdy jsme jim doslova darovali dvě branky. Pozitivem je uzdravení a velmi dobrá forma šutéra Lesenského, který opět doslova řádil.

04. 10. 2014 - Řečkovice
soupeřAgora
skóre2:6
sestavaChaloupka T., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciChaloupka T. (1), Rakovský L. (1)
muž zápasuChaloupka T.
fanoušciVeselá A.

Ve druhém utkání jsme se snažili, ale srážely nás velmi hloupé chyby při bránění soupeře. Zatím se stále nedaří Kevinovi, který bojuje ale zatím nepřišel na správný způsob bránění soupeře. Nakonec jsme tak zcela jednoznačně prohráli.

04. 10. 2014 - Řečkovice
soupeřJuve
skóre4:4
sestavaChaloupka T., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciChaloupka T. (1), Lesenský P. (2), Rakovský L. (1)
muž zápasuZlatohlávek D.
fanoušciVeselá A.

Zápas jsme fantasticky rozehráli a brzy vedli 3:0 a 4:1. Potom se ale bohužel pro nás zranil šutér Lesenský a musel ze zápasu odstoupit. Soupeř nás začal mačkat a my naopak nedokázali udržet míč vepředu. Výsledkem tak je pouze jeden bod, když se protivníkovi těsně před koncem podařilo využít svoji powerplay. Výsledek mrzí o to víc, že naprosto famózní výkon předvedl gólman Zlatohlávek.

27. 09. 2014 - Řečkovice
soupeřŘečkovice B
skóre4:5
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L.
střelciLesenský P. (4)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lempera D., Lemperová D., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Machálek M., Machálková K., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Velmi mizerný začátek utkání a hrubé chyby v obraně znamenali poločasový stav 0:5 v náš neprospěch a tak to vypadalo, že je hotovo. Ve druhé půli se ale k tradičnímu koncertu v útoku rozehrál Lesenský a naopak naše obrana přepnula na vyšší stupeň. V závěru jsme zkusili powerplay při snaze o vyrovnání, to se ale díky krátkému času do konce utkání nakonec nepodařilo. Výkon mužstva však byl ve druhém poločase velmi dobrý.

27. 09. 2014 - Řečkovice
soupeřJehnice B
skóre3:3
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L.
střelciLesenský P. (2), Rakovský L. (1)
muž zápasuMachálek J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lempera D., Lemperová D., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Machálek M., Machálková K., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

V zápase proti týmu Jehnic jsme byli více než vyrovnaným soupeřem a ze zabezpečené obrany vyráželi ke smrtícím brejkům. Naše vedení 3:1 jsme ale bohužel nedokázali udržet, zejména hrubá chyba před třetí brankou mrzí. Tím spíše, když v brance čaroval Machálek. Na druhou stranu jsme získali první bod a dokázali, že jsme schopni i ve 2.třídě hrát vyrovnané zápasy.

20. 09. 2014 - Řečkovice
soupeřM2 Shoes
skóre2:12
sestavaChaloupka T., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (2)
muž zápasuLesenský P., Machálek J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Zlatohlávek G., Zlatohlávková P., Zlatohlávková T.

Mnohem lepší soupeř naprosto mizerná hra dozadu a podprůměrný výkon většiny týmu včetně gólmana. Na konci i únava a výsledkem je tak vyrovnání nejhorší historické prohry.

20. 09. 2014 - Řečkovice
soupeřŘečkovice
skóre5:7
sestavaChaloupka T., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (5)
muž zápasuLesenský P.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Zlatohlávek G., Zlatohlávková P., Zlatohlávková T.

Pouze jeden muž na střídání nám nedával moc šancí přesto jsme srdnatě vzdorovali a to zejména díky nezadtavitelnému Lesenskému. O výsledku tak rozhodl kolaps v první půli, kdy jsme dostali 5 branek za 7 minut a toto manko už nedokázali dohnat.

12. 09. 2014 - Rybnická
soupeřTropa
skóre1:2
sestavaChaloupka T., Knopp R., Lajdorf M., Lempera D., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L.
střelciLesenský P. (1)
muž zápasuMachálek J.
fanoušciRakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

Druhé utkání za mírného deště jsme opět byli velmi blízko bodů. Velmi dobrý výkon obrany jsme ale směrem dopředu nedokázali využít. V závěru jsme sice soupeře dostali pod velký tlak, k brance to ale nevedlo a tak odcházíme po solidním vykobz bohužel znovu bez bodů.

06. 09. 2014 - Řečkovice
soupeřKobas
skóre1:2
sestavaChaloupka T., Klusáček J., Knopp R., Lajdorf M., Lesenský P., Machálek J., Rakovský L., Zlatohlávek D.
střelciLesenský P. (1)
muž zápasuKlusáček J.
fanoušciLajdorf F., Lajdorfová M., Lesenská K., Lesenská M., Lesenský K., Rakovská  B., Rakovská T., Veselá A.

První zápas jsme odehráli v nejsilnějším složení a lepšímu soupeři tak dokázali velmi dlouho vzdorovat. Za stavu 1:1 jsme pak měl i řadu velmi dobrých možností ani z jedné však gól nepadl a tak přišel trest. Rychlyt brejk soupeře asi minutu před koncem znamenal bohužel rozhodujicit trefu a tak dnes odcházíme poraženi. Výkon však byl velmi dobrý a máme na čem stavět.